Verleende evenementenvergunning Feestweek Zwaanshoek van 30 augustus t/m 3 september 2017

De burgemeester maakt bekend dat de volgende vergunning is verleend voor de Stichting Dorpshuis Zwaanshoek, Bennebroekerweg 953, 2136 NG Zwaanshoek.

 

Het betreft de vergunning voor het organiseren van de Feestweek Zwaanshoek in het Dorpshuis te Zwaanshoek, Bennebroekerweg 953, 2136 NG te Zwaanshoek van 30 augustus t/m 3 september 2017.

 

Verzenddatum vergunning 28 juli 2017.

 

Procedure

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis, Raadhuisplein 1 in Hoofddorp. Voor de openingstijden en voor het maken van een afspraak kunt u terecht op de website van de gemeente. Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na verzenddatum van het besluit (deze datum is genoemd bij betreffende vergunning) tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift kunt u richten aan: College van burgemeester en wethouders, t.a.v. cluster Inkoop en Juridische Zaken, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Naar boven