Aanwijzing gemeentelijk monument

 

Burgemeester en Wethouders van Venlo maken bekend dat zij op grond van de Erfgoedverordening Venlo 2010 voornemens zijn om aan te wijzen tot beschermd gemeentelijk monument:

  • de oorspronkelijke gebouwen van de voormalige Frederik Hendrik Kazerne, te weten de gebouwen B,C,E,F, R en AO, alsmede

  • de volledige ommuring van fort St Michiel met de grachten.

Het ontwerp-aanwijzingsbesluit inclusief relevante stukken liggen vanaf 2 augustus 2017 tot 13 september 2017 ter inzage bij de afdeling Ruimte en Economie van de gemeente Venlo, Hanzeplaats 1 te Venlo. U wordt verzocht om vooraf een afspraak te maken.

Voor inzage en informatie kunt u contact opnemen met de beleidsadviseur erfgoed van de gemeente Venlo, de heer R.H.M. Denessen, bereikbaar per E-mail r.denessen@venlo.nl, per telefoon 077-359 6346 of via het secretariaat van de afdeling Ruimte en Economie, 077-359 6989.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden (bij voorkeur schriftelijk) zienswijzen op het ontwerpbesluit kenbaar maken. Zienswijzen kunnen worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders van Venlo, t.a.v. de afdeling Ruimte en Economie, Postbus 3434, 5902 RK Venlo.

Venlo, 25 juli 2017

Burgemeester en Wethouders van Venlo

Naar boven