Verleende Ontheffing Route Gevaarlijke Stoffen week 31

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen maakt, ingevolge artikel 22 van de Wet vervoer gevaarlijke stoffen, bekend dat ontheffing van de route gevaarlijke stoffen is verleend aan:

 

  • 1.

    Nefco Services B.V. te Waardenburg t.b.v. vervoer propaan naar: Scholtenskanaal OZ 72 te Klazienaveen-Noord (56435-2017);

  • 2.

    Nefco Services B.V. te Waardenburg t.b.v. vervoer propaan naar: Beekweg 25 te Erica (69114-2017).

 

Vanaf 3 augustus 2017 tot en met 14 september 2017 liggen bovengenoemde ontheffingen ter inzage.

 

Bezwaar

Wilt u bezwaar maken tegen deze verleende vergunningen? Dan kunt u binnen zes weken na de genoemde datum van bekendmaking een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 30001, 7800 RA Emmen. U kunt uw bezwaar ook online doorgeven via gemeente.emmen.nl

 

Schorsing

Om de werking van dit besluit te stuiten, kunt u een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de President van de Rechtbank, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. De werking van het besluit wordt dan opgeschort totdat op dit verzoek is beslist. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

 

Stukken inzien

Ontheffingen, meldingen, (ontwerp-)beschikkingen/vergunningen en bijbehorende stukken kunt u (gedurende de gehele procedure) op afspraak inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen. Daar kunt u ook terecht voor alle informatie.

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, telefoon 14 0591.

Naar boven