Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Lingedijk 8 te Leerdam - Praxair N.V.

Z- 17-321112

Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide procedure

 

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn om aan Praxair N.V. een omgevingsvergunning te verlenen.

Op 18 mei 2017 is de aanvraag voor de omgevingsvergunning ontvangen. Het betreft een aanvraag voor een uitbreiding van het aantal transportbewegingen.

De inrichting is gelegen aan Lingedijk 8 te Leerdam.

 

De ontwerpbeschikking en andere ter inzake zijnde stukken liggen van 3 augustus 2017 tot en met 14 september 2017 ter inzage bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, op werkdagen van 08:00 tot 16:00 uur, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht, tel.nr. (078) 770 85 85.

 

Zienswijze en ontwerpbeschikking

Binnen zes weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, kan eenieder daarover zienswijzen inbrengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan de directeur van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht.Hierna zullen wij een definitief besluit opstellen waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen.

 

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met mevrouw K. van der Waal, telnr. (078) 770 8585.

Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

 

Burgemeester en wethouders van Leerdam, 2 augustus 2017

Naar boven