Exploitatievergunning openbare inrichting Dr. Reilinghplein 10 Leerdam

De burgemeester van Leerdam deelt mee dat hij op 10 juli 2017 een vergunning voor het exploiteren van een openbare inrichting (horecaexploitatievergunning) als in artikel 2:28 Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Leerdam 2015 heeft verleend. Het gaat om het vestigen van winkelondersteunende horeca inclusief terras, met beperkte openingstijden voor het adres Dr. Reilinghplein 10 in Leerdam. De vergunning is tijdens openingstijden in te zien via de balie van het Stadskantoor.

 

Een belanghebbende die zich niet met dit besluit kan verenigen, heeft de mogelijkheid om binnen zes weken na verzending van het besluit (verzenddatum: 10 juli 2017) schriftelijk en gemotiveerd bezwaar in te dienen. Het bezwaarschrift moet naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit bezwaar gemaakt en gemotiveerd worden, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Burgemeester, Postbus 15, 4140 AA Leerdam.

 

Tegelijkertijd kan in spoedeisende gevallen om een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. De voorzieningenrechter kan een voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Bij het verzoekschrift tot het treffen van een voorlopige voorziening moet een afschrift van het bezwaarschrift worden gevoegd. Tevens wordt hiervoor een griffierecht geheven. Over de hoogte hiervan kan men zich wenden tot de griffie van de Rechtbank Rotterdam (tel. 010- 2971841).

 

Leerdam, 25 juli 2017

de burgemeester van Leerdam,

Namens deze:

W. Lintsen, coördinator van de afdeling dienstverlening - team APV

Naar boven