Gemeente Brummen - Verleende evenementenvergunning voor Brummense Najaarsfair, Zutphensestraat in Brummen

Status: verleend

Datum verzonden: 24 juli 2017

Voor:

  • -

    gelegenheid: Brummense Najaarsfair

  • -

    activiteit: Braderie met diversiteiten

  • -

    datum: 24 september 2017 van 11.00 uur tot 20.00 uur

  • -

    locatie: Zutphensestraat in Brummen

Ontheffing schenken zwak alcoholische dranken voor:

  • -

    gelegenheid: Brummense Najaarsfair

  • -

    datum: 24 september 2017 van 13.00 uur tot 20.00 uur

  • -

    locatie: Zutphensestraat in Brummen

Verkeermaatregelen:

De Zutphensestraat, tussen de kruising met de Meengatstraat en de Vulcanusweg, te Brummen wordt op zondag 24 september 2017 van 06.00 tot 21.00 uur afgesloten voor alle verkeer door plaatsing van afzethekken met de RVV-borden C1. Op de zijwegen worden, voorafgaand aan de gesloten verklaring, waarschuwingsborden geplaatst (afzethekken met ‘doorgaand verkeer gestremd’).

Het doorgaand verkeer worden omgeleid via de Vulcanusweg, Mercuriusweg, Voorsterweg, Julianalaan en vice versa. Op het deel Voorsterweg dat onderdeel is van deze omleidingsroute is een tweezijdig parkeerverbod van toepassing (RVV-borden E1). Ook op de hele Julianalaan geldt tijdelijk een tweezijdig parkeerverbod.

De klapbare afzetpalen op het Prinses Adrianepad zullen tijdelijk worden verwijderd op zondagochtend 24 september 2016 en op maandag 25 september 2017 weer worden teruggeplaatst.

Op de kruising Zutphensestraat / Meengatstraat wordt een verwijsbord geplaatst met de tekst ‘Tankstation bereikbaar’ met een pijl richting de Meengatstraat ten behoeve van de bereikbaarheid van het tankstation Tinq. De inritten van Tinq aan de Zutphensestraat worden met afzethekken met RVV-bord C1 afgesloten.

Inzien vergunning

De vergunning en bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Zie voor de openingstijden van het gemeentehuis en voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen een genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het maken van bezwaar kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit (of indien dat niet vermeld is, na de dag van publicatie van het besluit) schriftelijk een bezwaarschrift in te dienen bij het bestuursorgaan dat het desbetreffende besluit heeft genomen. Het adres is: postbus 5, 6970 AA Brummen. Een bezwaarschrift moet ten minste voorzien zijn van de naam, adres en handtekening van de indiener, datum van de brief, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de argumenten van het bezwaar.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet, tenzij bij het besluit anders is vermeld. Daarom kan tijdens de bezwaarschriftenprocedure een ‘voorlopige voorziening’ worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Brummen, 26 juli 2017

Burgemeester van Brummen

Naar boven