Niet vaststellen bestemmingsplan ‘Steenovenseweg 6’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 11 juli 2017 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Steenovenseweg 6’ niet vast te stellen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Steenovenseweg 6’ (NL.IMRO.0753.bpsteenovenseweg6-ON01) heeft van 11 januari tot en met 21 februari 2017 ter inzage gelegen. Het ontwerpbestemmingsplan voorzag in de uitbreiding van het bedrijfsterrein van het huidige bedrijf aan Steenovenseweg 6.

Het raadsbesluit tot het niet vaststellen van het bestemmingsplan ‘Steenovenseweg 6’ kan vanaf 26 juli tijdens de openingsuren worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best.

Van 27 juli tot en met 6 september 2017 kan tegen het besluit tot het niet vaststellen van het bestemmingsplan ‘Steenovenseweg 6’, beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld.

Een beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; een verzoek om voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze Afdeling, onder hetzelfde adres. Een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening kan ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht worden ingediend. Hiervoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Best, 25 juli 2017

Burgemeester en wethouders gemeente Best

 

Naar boven