Gemeente Rhenen - Vaststelling hogere waarden Utrechtsestraatweg 101 te Elst (Ut.)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij ten behoeve van de het perceel Utrechtstestraatweg 101te Rhenen, op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder een hogere waarde ten gevolge van de geluidsbelasting vanwege wegverkeerlawaai hebben vastgesteld. Op deze locatie wordt, ten gevolge van het wegverkeer op de Utrechtsestraatweg, de voorkeurswaarde van 48 dB overschreden.

Inzien

Het besluit hogere waarden Utrechtsestraatweg 101 te Rhenen ligt van donderdag 20 juli tot en met woensdag 30 augustus 2017 voor een ieder ter inzage.

• het besluit hogere waarden is in te zien via onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

• voor het inzien van het besluit hogere waarden op een computer van de gemeente Rhenen kunt u een afspraak maken, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Martijn van Dee, telefoonnummer 140317 of e-mail martijn.van.dee@rhenen.nl.

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift sturen naar:

College van burgemeester en wethouders

Commissie bezwaarschriften

Postbus 210

3910 AE Rhenen

Vergeet niet uw bezwaarschrift te ondertekenen!

Ook kunt u een bezwaarschrift indienen via ons webformulier op www.rhenen.nl

Zorgt u ervoor dat u het bezwaarschrift verstuurt binnen de hierboven genoemde termijn? Daarmee voorkomt u dat we uw bezwaarschrift niet meer in behandeling kunnen nemen omdat het te laat binnen is.

 

 

 

Naar boven