Gemeente Rhenen - Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Rijksstraatweg 121c

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maakt bekend dat het in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) het voornemen heeft om de volgende omgevingsvergunning te verlenen:

 

Milieu

• Het wijzigen van de inrichting, Rijksstraatweg 121c, Elst. Aanvraagnummer: Z-160696.

 

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 julli 2017 gedurende zes weken ter inzage. U kunt via vergunningen@rhenen.nl vragen om de stukken behorende bij een omgevingsvergunning per e-mail toegestuurd te krijgen. Voor het inzien van de stukken op een computer in het Huis van de Gemeente kunt u telefonisch een afspraak maken via 14 0317.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen naar postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van "Zienswijzen team Vergunningen en Handhaving” worden gestuurd. Een zienswijze dient te worden ondertekend en tenminste de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum, een omschrijving van de ontwerpbeschikking waartegen de zienswijze naar voren wordt gebracht en de argumenten tegen de ontwerpbeschikking te bevatten. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht . Hiervoor wordt op afspraak een hoorzitting met Kim Koopman, coördinator omgevingsvergunningen, georganiseerd. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het telefoonnummer 14 0317. Een e-mail sturen kan ook: kim.koopman@rhenen.nl.

 

Beroep

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking én men belanghebbende is.

Naar boven