Kindervrijmarkt op het binnenterrein van CSV ’t Perron aan de Sportlaan te Veenendaal op8 juli 2017 tussen 10.00 – 16.00 uur.

Op 4 juli 2017

- heeft de burgemeester besloten om op grond van:

 

  • 1.

    artikel 2:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal vergunning te verlenen voor het organiseren van een evenement;

  • 2.

    artikel 35 van de Drank- en Horecawet ontheffing te verlenen voor het schenken van zwak- alcoholhoudende drank;

- hebben burgemeester en wethouders besloten op grond van:

  • 1.

    artikel 5:18 van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal vergunning te verlenen voor het (laten) innemen van standplaatsen overeenkomstig het hiertoe door de brandweer goedgekeurde opstellingsplan;

  • 2.

    artikel 4:6 van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal ontheffing te verlenen voor het ten gehore brengen van muziek door middel van een geluidsinstallatie;

  • 3.

    artikel 2 van de Brandbeveiligingsverordening 2010 vergunning te verlenen om een inrichting in gebruik te hebben of te houden waarin meer dan 50 personen tegelijk aanwezig zullen zijn.

 

Bezwaarclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan de raad/ het college van burgemeester en wethouders/ de burgemeester (zie ondertekening brief), Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

In het bezwaarschrift vermeldt u het volgende:

- uw naam, adres, datum en ondertekening;

- een omschrijving van het besluit waar het bezwaar tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

- de reden waarom u bezwaar instelt.

  

Digitaal indienen

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via www.veenendaal.nl/bezwaar. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang hebt, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Veenendaal 4 juli 2017

Het college van de gemeente Veenendaal,

Namens deze:

mr. A.W. Kolff

Naar boven