Ontwerpbesluit omgevingsvergunning, Bennebroekerweg 880, 2136 NG Zwaanshoek (AE 220), Horsman & co Vastgoed B.V., het oprichten van 27 woningen, het betreft een gecoördineerde procedure als bedoeld in paragraaf 3.6.1 Wro, zaak 2956112, OLO-nummer: 2758445.

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen (onder Overige bekendmakingen) en bij de gemeente Haarlemmermeer, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Binnen de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen over de ontwerpbeschikking zowel schriftelijk, mondeling als digitaal naar voren brengen.

- Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

- Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hierboven).

- Digitaal kan dit via de website van de gemeente Haarlemmermeer waar ook de planstukken van het ontwerpbestemmingsplan ‘Zwaanshoek Bennebroekerweg’ kunnen worden geraadpleegd. U wordt voor het indienen van een zienswijze verwezen naar een webpagina waarop u met gebruikmaking van DigiD een formulier in kunt vullen.

 

Geef duidelijk aan als u niet wilt dat uw naam en adres bekend gemaakt worden.

 

Samenhang

In deze procedure wordt de coördinatieregeling toegepast, als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening. In dit kader ligt tegelijkertijd met de ontwerpbesluit omgevingsvergunning het ontwerpbestemmingsplan ‘Zwaanshoek Bennebroekerweg 880’ met de planidentificatie NL.IMRO.0394.BPzwhbennebr880-B001 ter inzage. Deze tervisielegging is eveneens op 23 juni 2017 in een separate publicatie bekendgemaakt, met vermelding van de plaats waar het ontwerpbestemmingsplan en de hierop betrekking hebbende stukken te raadplegen zijn, en de mogelijkheid voor een ieder om ook daarover bij de gemeenteraad een zienswijze in te dienen.

Naar boven