Mandaatbesluit anterieure overeenkomsten Capelle aan den IJssel

 

 

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Capelle aan den IJssel maken bekend dat zij, elk voor hun bevoegdheden, op 6 juni 2017 bij besluit nr. 896419 hebben besloten dat:

 

1. Voor het aangaan en ondertekenen van anterieure overeenkomsten, van overeenkomsten over de tegemoetkoming in de (plan-)schade en van intentie- en samenwerkingsovereenkomsten, voor zover deze laatste 2 zien op het realiseren van bouwplannen, volmacht te verlenen aan de (plv) Algemeen Directeur, met de bevoegdheid deze volmacht door te geven aan het Afdelingshoofd Stadsontwikkeling.

2. In bijlage 8 van de mandaatregeling de naamgeving van de units van de afdeling Stadsontwikkeling achterwege te laten.

 

Bezwaar

Bent u het niet eens met het besluit dan kunt u hiertegen bezwaar maken. U moet dan binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.

In het bezwaarschrift moet u in ieder geval vermelden: uw naam en adres, de datum van uw bezwaarschrift, tegen welk besluit u bezwaar maakt (u kunt het beste een kopie meesturen) en de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit. Vergeet niet uw bezwaarschrift te ondertekenen. U kunt u bezwaarschrift ook indienen via internet. Ga hiervoor naar het E-loket op www.capelleaandenijssel.nl

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de inwerkingtreding van het besluit niet. Heeft u een spoedeisende reden, dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam om een voorlopige voorziening verzoeken. Het verzoek stuurt u aan: De voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007BL Rotterdam. Voor een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

 

 

Naar boven