Gemeente Heerlen - Bekendmaking Terinzagelegging Besluit Maatwerkvoorschrift ingevolge de Wet Milieubeheer, Sportstudio Fitmix, Nieuwstraat 58 te Hoensbroek.

Het Activiteitenbesluit milieubeheer biedt ons de mogelijkheid om met behulp van zogenaamde maatwerkvoorschriften technische voorzieningen en gedragsregels op te leggen zodat uw bedrijf aan de geluidvoorschriften van het besluit voldoet.

Het college van burgemeester en wethouders van Heerlen heeft op 2 mei 2000 besloten tot het vaststellen van een beleidsregel waarin is bepaald dat ter realisering en waarborging van een effectieve handhaving van de geluidsvoorschriften van het Activiteitenbesluit milieubeheer (voorheen Besluit horeca-, sport- en recreatie-inrichtingen milieubeheer) voor de individuele inrichtingen die vallen onder de werkingssfeer van dit besluit een nadere eis (thans maatwerkvoorschriften) wordt opgelegd teneinde te bereiken dat aan de geluidsvoorschriften wordt voldaan.

Besluit

Burgemeester en wethouders van Heerlen besluiten om maatwerkvoorschriften op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer op te leggen aan:

" Sportstudio Fitmix, Nieuwstraat 58, 6431 KV te Hoensbroek.

Ter inzage

Wij publiceren deze melding via het digitale gemeenteblad op www.overheid.nl. Het digitale gemeenteblad is verder terug te vinden via www.heerlen.nl/bekendmakingen of www.officielebekendmakingen.nl.

Bezwaar

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 08-07-2016 gedurende 6 weken ter inzage. Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden tegen dit besluit bezwaar maken. The bezwaarschrift moet worden gericht aan:

Burgemeester en wethouders van Heerlen

Postbus 1

6400 AA Heerlen

Stukken inzien

Voor het inzien van het besluit kunt u een telefonische afspraak maken, telefoonnummer 14 045 of vanuit het buitenland +31(0)45 560 50 40.

Naar boven