Bekendmaking Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningsschap Zuid-Kennemerland (Paswerk)

Het college van burgemeester en wethouders van Haarlem maakt bekend dat de colleges van burgemeester en wethouders van de aan de Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningsschap Zuid- Kennemerland (Paswerk) deelnemende gemeenten te weten, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede en Zandvoort, een (aangepaste) Gemeenschappelijke Regeling hebben vastgesteld. De colleges van burgemeester en wethouders hebben daarvoor de vereiste toestemming verkregen van hun gemeenteraden conform artikel 1, tweede lid van de Wet gemeenschappelijke regelingen.

 

De wet van 9 juli 2014 tot wijziging van de Wet gemeenschappelijke regelingen en een aantal andere wetten in verband met de dualisering van het gemeente- en provinciebestuur en de invoering van een bedrijfsvoeringsorganisatie met rechtspersoonlijkheid, alsmede regeling van diverse andere onderwerpen’ (Staatsblad 2014, 306) vormt aanleiding voor de wijziging van de gemeenschappelijke regeling.

 

De colleges van burgemeester en wethouders hebben de vereiste toestemming verkregen van hun gemeenteraden conform artikel 1, tweede lid van de Wet gemeenschappelijke regelingen.

 

De Gemeenschappelijke Regeling treedt in werking de dag na publicatie met terugwerkende kracht tot 1 januari 2016

 

Rechtsmiddelen

Tegen dit besluit kunt u bezwaar maken door binnen zes weken na verzenddatum van dit besluit een brief te schrijven aan het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 511, 2003 PB Haarlem. In deze brief dient u het volgende duidelijk te vermelden:

  • Uw naam en adres

  • De verzenddatum van de brief

  • Een omschrijving van het genomen besluit

  • De redenen van uw bezwaar

  • Uw handtekening

Vermeld in de linkerbovenhoek van de envelop ‘bezwaar’.

 

Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van het besluit niet op.

Wel kunt u in afwachting van behandeling van uw bezwaarschrift om een voorlopige voorziening, bijvoorbeeld in de vorm van schorsing, verzoeken. Een verzoek om een voorlopige voorziening kunt u indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Haarlem, Sector bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Dit verzoek moet aan dezelfde eisen voldoen als het bezwaarschrift en kan alleen gedaan worden als u ook een bezwaarschrift hebt ingediend.

Voor het behandelen van een dergelijk verzoek zijn griffierechten verschuldigd.

 

Naar boven