Start inspraaktermijn concept Stedenbouwkundig Plan Haarzicht

Vleuten-De Meern krijgt er een groene ruime woonwijk bij met maximaal 555 woningen. Haarzicht ligt aan de noordwestkant van Vleuten, grenzend aan het Wielrevelt en de Thematervelden. Het concept Stedenbouwkundig Plan voor de nieuwe woonwijk Haarzicht is door het college van B&W vrijgegeven voor inspraak en ligt vanaf 24 juni ter inzage.

 

Het concept Stedenbouwkundig Plan is gemaakt door de Groep Haarzicht (ontwikkelaars). De gemeente is verantwoordelijk voor een deugdelijke inspraak met betrekking tot het concept Stedenbouwkundig Plan en vervolgens verantwoordelijk voor het publiekrechtelijke traject van het bestemmingsplan.

 

Inloopavond Haarzicht

Op donderdag 7 juli is er, vanaf 19.30 tot 21.00 uur, een inloopavond op het Wijkservicecentrum Vleuten De Meern (Dorpsplein 1, Vleuten). Op deze avond wordt het concept Stedenbouwkundig Plan Haarzicht digitaal gepresenteerd en er is gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de inloopavond zal het alleen gaan over het concept SP Haarzicht. Er wordt geen verkoopinformatie gegeven over de woningen.

 

Inzage

U kunt de stukken inzien van vrijdag 24 juni t/m vrijdag 26 augustus 2016 op het volgende adres:

 

Stadskantoor, Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, 5e etage.

Open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur, donderdag tot 20.00 uur.

 

Het concept Stedenbouwkundig Plan Haarzicht kunt u hier downloaden: www.utrecht.nl/haarzicht

 

Reageren

Van 24 juni t/m 26 augustus 2016 kunt u uw reactie indienen door een mail te sturen naar: bureaunegentien@utrecht.nl onder vermelding van: Inspraak Haarzicht.

 

Ook kunt u uw inspraakreactie per post sturen. Dit kan op het adres:

Gemeente Utrecht

Bureau NegenTien

t.a.v. Esther van Bladel/ Ron Suntjens

Postbus 8613

3503 RP Utrecht

Onder vermelding van: Inspraak Haarzicht.

 

Wanneer u reageert per mail vermeld dan duidelijk uw adres en woonplaats. Uw reactie dient uiterlijk 26 augustus 2016 vóór 17.00 uur binnen te zijn.

Naar boven