Verleende omgevingsvergunning Kerkstraat 3, 5 en 7 gemeente Nuenen c.a.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 24 mei 2016 een omgevingsvergunning verleend voor de activiteiten ‘het bouwen van een bouwwerk’, ‘het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan’ en ‘een monument als bedoeld in een provinciale of gemeentelijke verordening te slopen, te verstoren, te verplaatsen of in enig opzicht te wijzigen of te herstellen, te gebruiken of te laten gebruiken op een wijze waardoor het wordt ontsierd of in gevaar gebracht’ (artikel 2.1 lid 1 onderdeel a en c Wabo, artikel 2.2 lid 2 onderdeel b Wabo) voor het oprichten van 30 appartementen beschermd wonen met bijbehorende voorzieningen binnen bestemmingsplan ‘Nuenen-Centrum 2012’.

De aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2015-0135.

De omgevingsvergunning is  niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

 

Inzage

De verleende omgevingsvergunning ligt met ingang van 17 juni 2016 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis.

U kunt de omgevingsvergunning inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Tevens zijn de stukken in te zien via de landelijke internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zij kunnen rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.OVNuenKerkstr3Vank-D001

Beroep

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen zijn geen zienswijzen ingebracht.

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking van de omgevingsvergunning beroep worden aangetekend.

Het beroep kan worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning aan het college kenbaar hebben gemaakt, dan wel door;

  • 2.

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning bij het college kenbaar te hebben gemaakt.

Voor de behandeling van een beroep is griffierecht verschuldigd. 

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. De omgevingsvergunning treedt in werking nadat de termijn voor het indien van een beroepschrift is verstreken. Het beroepschrift schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Indien tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Het verzoek moet worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Crisis en herstelwet

Op het besluit tot het verlenen van deze omgevingsvergunning is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing (artikel 1.1. Chw in samenhang met artikel 3.1, bijlage I Chw). Deze afdeling beperkt het beroepsrecht en stelt striktere eisen aan het beroepschrift. Dit brengt onder meer met zich mee dat alle beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen. Tevens kunnen de beroepsgronden na afloop van de beroepstermijn niet meer worden aangevuld.

Nuenen, 16 juni 2016

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven