Voorschriften verbonden aan van rechtswege verleende omgevingsvergunning reguliere procedure week 24

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Emmen heeft voorschriften verbonden aan een van rechtswege verleende omgevingsvergunning (de datum van bekendmaking staat als eerste genoemd):

 

Emmen

14-6, Roald Amundsenstraat 6, betreft het verbinden van voorschriften met betrekking tot de opslag van gevaarlijke stoffen aan de op 10 mei 2016 van rechtswege verleende omgevingsvergunning (8439-2016)

 

Bezwaar

Wilt u bezwaar maken tegen het bovengenoemd besluit betreffende het verbinden van voorschriften? Dan kunt u binnen zes weken na de genoemde datum van bekendmaking een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 30001, 7800 RA Emmen. U kunt uw bezwaar ook online doorgeven of via gemeente.emmen.nl onder vermelding van zaak 8439-2016.

 

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening

Het besluit betreffende het verbinden van voorschriften aan de op 10 mei 2016 van rechtswege verleende omgevingsvergunning treedt in werking een dag na haar bekendmaking. Als u bezwaar maakt, geldt de beslissing nog wel.

Wilt u dat het gemeentelijk besluit tijdens uw bezwaarprocedure wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD te Groningen. De werking van het besluit wordt dan opgeschort totdat op dit verzoek is beslist. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

Naar boven