Verleende evenementenvergunning Klassiek aan de Grift en TOON! 2016

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Veenendaal hebben besloten vergunning te verlenen aan Stichting Alive! voor het organiseren van Klassiek aan de Grift en TOON!

2016.Hierbij vindt Klassiek aan de Grift plaats op de Markt op vrijdag 10 juni en TOON! wordt georganiseerd vanaf een podium op de J.G. Sandbrinkstraat op zondag 12 juni 2016.

Voor TOON! zal op zondag 12 juni de gehele dag de J.G. Sandbrinkstraat voor overig verkeer worden afgesloten

Programma podium m arkt

Vrijdag 10 juni

Klassiek aan de Grift (tevens start van het Lampegietersfestival)

  • -

    17.00 - 18.00 uur: soundcheck orkest en solisten

  • -

    18.00 - 19.00 uur: repetitie orkest

  • -

    21.00 - 22.45 uur: concert (genre muziek: klassieke en lichte muziek)

     

Programma TOON! podium J.G. Sandbrinkstraat

Zondag 12 juni

-18.00 - 24.00 uur: diverse muziekoptredens op een podium op de

- J.G. Sandbrinkstraat tegenover Zeldzaam en Roberts Pub

Geluidseisen

Wij doen er veel aan om de geluidsoverlast voor onze inwoners zo veel mogelijk te beperken. De geluidsnormen voor dit evenement zijn opgesteld in overleg met de Omgevingsdienst Regio Utrecht. De Omgevingsdienst Regio Utrecht ziet toe op de naleving daarvan en kan maatregelen treffen als daar aanleiding voor is.

Klachten tijdens het evenement

Bij een evenement dat tijdens kantooruren plaatsvindt kunt u uw klachten melden bij het Klantencontactcentrum van de gemeente (telefoon (0318) 53 85 38) en buiten kantooruren bij de politie (telefoon 0900-8844). De politie staat in contact met de organisatie en de Omgevingsdienst Regio Utrecht om direct actie te kunnen ondernemen.

Maar uiteraard kun u ook achteraf uw klacht nog aan ons kenbaar maken.

Evaluatie

Ieder groot en/of nieuw evenement in Veenendaal wordt achteraf geëvalueerd. Daar worden ook eventuele klachten in meegenomen. Indien daar aanleiding voor is zal daar bij de behandeling van een eventueel nieuwe aanvraag om vergunning rekening mee gehouden worden.

Bezwaarclausule

U kunt uw bezwaarschrift digitaal indienen via een webformulier via https://www.veenendaal.nl/bezwaar/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Naar boven