Verleende Omgevingsvergunningen van rechtswege week 21

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Emmen maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen van rechtswege zijn verleend:

Emmen

13-05, Picassopassage 60, het plaatsen van een scheidingswand ten behoeve van het splitsen van een winkel (12672-2016)

13-05, Mondriaanplein 5, het plaatsen van een scheidingswand ten behoeve van het splitsen van een winkel (11735-2016)

Bezwaar

Wilt u bezwaar maken tegen deze verleende vergunningen? Dan kunt u binnen zes weken na de genoemde datum van bekendmaking een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 30001, 7800 RA Emmen U kunt uw bezwaar ook online doorgeven via gemeente.emmen.nl.

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening

De omgevingsvergunning die van rechtswege is verleend treedt pas in werking na afloop van de bezwaartermijn van zes weken, of, indien bezwaar is gemaakt, nadat op dit bezwaar is beslist. Wilt u dat het gemeentelijke besluit tijdens uw bezwaarprocedure niet wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD te Groningen. Bij een van rechtswege verleende vergunning kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend om juist de opschortende werking van een bezwaarschrift te beëindigen. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

 

Naar boven