Herbestraten Johan Pipoplantsoen en Wendelmoet Claesdochterlaan in Monnickendam

Op maandag 11 april 2016 heeft de gemeente een inloopavond georganiseerd. Hierbij is een concept ontwerp voor de herinrichting van het Johan Pipoplantsoen en de Wendelmoet Claesdochterlaan in Monnickendam gepresenteerd. Tijdens de avond is er overwegend positief gereageerd op het concept ontwerp.

Definitief ontwerp

Dat de veiligheid op het Johan Pipoplantsoen en de Wendelmoet Claesdochterlaan een hoge prioriteit heeft blijkt uit de vele positieve reacties op de voorgestelde maatregelen in het concept ontwerp. Ook de groenvoorziening wordt zeer belangrijk gevonden voor de leefbaarheid. Naar aanleiding van de vragen en suggesties uit de inloopavond hebben we een definitief ontwerp gemaakt. In de bijlagen (PDF) vind u de definitieve tekeningen en de beantwoording van alle vragen en suggesties. Deze bijlagen vindt u op de website van de gemeente Waterland www.waterland.nl/actueel/werk-in-uitvoering onder het kopje “Herbestraten Johan Pipoplantsoen Wendelmoet Claesdochterlaan.

Planning

Wij starten achter in het Johan Pipoplantsoen naar verwachting vanaf maandag 27 juni 2016 (week 26). Hoe de werkvolgorde aansluitend is wordt in overleg met de aannemer bepaald.

Vooruitlopend aan de herbestrating gaan PWN en Liander de dienstleidingen van water en gas vervangen vanaf maandag 6 juni (week 23). Deze planning is zeer voorlopig en kan nog iets wijzigen. Wij informeren u zo vroeg mogelijk over de start van de werkzaamheden. Wij verwachten dat de totale werkzaamheden ca. 3 maanden gaan duren.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Wagelaar BV en namens de gemeente begeleid door de heer E. Bootsman. Gedurende de werkzaamheden zal de aannemer u in overleg met de gemeente, op de hoogte houden over de voortgang.

Vragen en contact gegevens

Neemt u voor eventuele vragen gerust contact op met de heer E. Bootsman, Hij is bereikbaar per telefoon (0299) 658 573 of via de mail op e.bootsman@waterland.nl.  

 

Naar boven