Besluit Omgevingsvergunning regulier: Lijmerij (ong) , Zutphen.

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

Zaaknummer: 81385

Omschrijving: het bouwen van een parkeergarage inclusief fietsenstalling, aanleggen van een uitrit en plaatsen van bouwketen

Locatie: Lijmerij (ong) , ZUTPHEN.

Datum besluit: 11-05-2016

Bezwaar

Het besluit kan worden ingezien bij de afdeling Klantcontact, Loket Omgeving in het gemeentehuis in Zutphen. Hebt u vragen of wilt u de stukken inzien? Neem dan contact op met de Gemeente Zutphen, telefoonnummer 14 0575. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur en woensdag van 08.30 uur tot 16.00 uur kunt u zonder afspraak terecht op het gemeentehuis Zutphen.Op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur kunt u een afspraak maken.

Indien u een belanghebbende bent en het niet eens bent met een besluit, kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag van de bekendmaking van het besluit aan de betreffende aanvrager, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 41, 7200 AA Zutphen. (bij de afdeling Klantcontact, Loket Omgeving kunt u informeren naar de exacte datum van bekendmaking).

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en bevat ten minste:

  • 1.

    naam en adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • 4.

    de gronden van het bezwaar.

Door het indienen van een bezwaarschrift wordt de uitvoering van het besluit niet uitgesteld. Voor de behandeling van een bezwaarschrift is geen griffierecht verschuldigd.

U kunt, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, hiervoor een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Bij het verzoek dient een afschrift van het bezwaarschrift te worden overgelegd. U kunt er ook voor kiezen het verzoekschrift digitaal bij genoemde rechtbank in te dienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Het griffierecht bedraagt € 165,00 voor natuurlijke personen en € 328,00 voor rechtspersonen (zie artikel 8:41 Algemene wet bestuursrecht).

 

Zutphen, 18-05-2016

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven