Fietsstalverbod Koningsdag

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend. Op 21 april 2016 heeft hij in verband met de viering van Koningsdag besloten, onder gelijktijdige intrekking van het bestaande besluit, tot het uitbreiden van het gebied waar een fietsstalverbod van kracht is.

 

Op basis van dit 'Fietsstalverbod' is het verboden tijdens Koningsnacht (de dag voorafgaand aan Koningsdag) en Koningsdag fietsen en bromfietsen onbeheerd te laten staan buiten de daarvoor bestemde ruimten en plaatsen op en rond de Korenmarkt en het Jansplein (Duizelsteeg, Hoogstraat, Jansplaats, Jansplein, Janspoort, Jansstraat, Korenmarkt, Korenstraat, Korte Hoogstraat, Molenstraat, Luthersestraat, Munterstraat, Pauwstraat, Rozemarijnsteeg, Tullekensteeg en Varkensstraat).

 

Het besluit is genomen op grond van artikel 5.1.11 van de APV.

 

Inzien

De besluiten kunt u vanaf 25 april 2016 inzien bij loket BWL. Ook is het besluit te raadplegen via www.overheid.nl.

 

Bezwaarmogelijkheden

Indien u het niet eens bent met het fietsstalverbod kunt u op grond van artikel 8:1 juncto 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na publicatie van deze besluiten een bezwaarschrift indienen bij:

Het college van burgemeester en wethouders van Arnhem

t.a.v. afdeling Juridisch Advies en Control

Postbus 9200

6800 HA Arnhem

 

Voorlopige voorziening

Tevens kunt u, als sprake is van een spoedeisend belang en nadat bezwaar is gemaakt, op grond van artikel 81:1 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Hiervoor bent u griffierecht verschuldigd. De griffie van de rechtbank kan u zo nodig over de hoogte van het griffierecht informeren.

Naar boven