Ontwerp bestemmingsplan Reststroken

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij bij besluit van 22 maart 2016 hebben ingestemd met het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Reststroken.’ (NL.IMRO.1883.BPReststroken-ON01).

Het nieuwe bestemmingsplan is hoofdzakelijk gericht op het behouden en beheren van de bestaande ruimtelijke situatie. Het plan heeft geen betrekking op nieuwe ontwikkelingen.

Het ontwerp van het bestemmingsplan heeft betrekking op diverse percelen en stroken verspreid over de gehele gemeente. Veelal gaat het om weggedeelten of percelen in de openbare ruimte. Daarnaast betreft het kleine gebieden zoals enkele woningen aan Anjelierstraat 2 tot en met 8 te Sittard, Mgr. Rijckersstraat 1 tot en met 23 te Sittard en het tankstation aan de Middenweg 100 te Sittard en de bebouwing, m.n. woningen, gelegen tussen Evertsenstraat en Tunnelstraat in Geleen.

U kunt het ontwerp van het bestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding (voorheen: plankaart), regels (voorheen: voorschriften) en een toelichting inzien vanaf vrijdag 15 april 2016 gedurende zes weken (dus tot en met 26 mei 2016) in de Stadswinkel aan de Markt 1 in Geleen. De Stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

Het bestemmingsplan is tevens in te zien via: www.ruimtelijkeplannen.nl. onder ID: NL.IMRO.1883.BPReststroken-ON01

Binnen de termijn van ter inzage legging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (maar bij voorkeur schriftelijk) zijn of haar zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de Raad van de gemeente Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Gebiedsontwikkeling – Unit A, na telefonische afspraak met dhr. R. Friesen, telefoon tel. 14 046. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Naar boven