Verleende omgevingsvergunning De Groote Peel te Asten, globaal liggend tussen de N279-Kokmeeuwenweg-Meijelsedijk (Nederweert)-Nederweerterdijk (Peel en Maas)

De volgende verleende omgevingsvergunning is verzonden op 30-03-2016:

De Groote Peel te Asten, globaal liggend tussen de N279-Kokmeeuwenweg-Meijelsedijk (Nederweert)- Nederweerterdijk (Peel en Maas)

Het herstellen van het hydrologische systeem in de Groote Peel ten behoeve van het herstel van het hoogveen in de Groote Peel. Onder andere gaat het om het verhogen van kades, aanleggen stuwen en damwand, (gedeeltelijk) ondieper maken van sloten en het omleggen van de Eeuwselseloop. Deze werkzaamheden vinden plaats in het natuurgebied (niet daarbuiten) liggend binnen de gemeente Asten, Nederweert en Peel en Maas.

Binnen 6 weken na datum van verzending kunnen belanghebbenden tegen de vergunning een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester en wethouders, Postbus 290, 5720 AG Asten. Tevens kan een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant te ‘s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Naar boven