Ontwerp aanwijzingsbesluit ondergrondse containers Utrechtse parken

Burgemeester en wethouders zijn van plan om een aanwijzingsbesluit te nemen voor de plaatsing van ondergrondse containers voor het gescheiden inzamelen van Plastic, Blik en Pak (PBP) en het inzamelen van restafval, in de Utrechtse parken op de navolgende locaties:

 

- Park Lepelenburg; bij het Lepelenburg t/o de Brigittenstraat

- Griftpark; in het park bij de ingang in de groenstrook naast het restaurant aan de Blauwkapelseweg

- Julianapark; bij de ingang in de verharding, aan de Amsterdamsestraatweg/Zweder van Zuylenstraat

- Wilhelminapark; in het park in de groenstrook t.h.v. de Koningslaan/Hobbemastraat

- Park Transwijk; in het park bij het festivalveld t.h.v. het restaurant

 

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 maart 2016 gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn in deze periode elke werkdag van 8.00 uur tot 15.00 uur in te zien bij de receptie van de dienst Stadsbedrijven aan de Tractieweg 2 te Utrecht.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Deze moeten worden gericht aan hetnieuweinzamelen@utrecht.nl of via de post naar Gemeente Utrecht, Stadsbedrijven, afdeling IMH, Unit Projecten, Postbus 8375, 3503 RJ Utrecht.

U kunt tijdens deze periode uw zienswijze ook mondeling inbrengen. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer M.Boon, Adviseur Bijzonder Gebruik Openbare Ruimte (tel: 030 - 28 63809) of de heer W. Horst, Adviseur Bijzonder Gebruik Openbare Ruimte ( tel: 030 - 28 62343).

We maken u er op attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven