Bekendmaking exploitatievergunning voor 12 verhuurboten type 2 (16.501837)

Bij besluit van 1 maart 2016 hebben burgemeester en wethouders van Utrecht krachtens de Havenverordening Utrecht vergunning verleend voor het exploiteren van de Utrechtse wateren met 12 verhuurboten type 2. Dit besluit is verzonden op 2 maart 2016.

 

Stukken inzien

U kunt de aanvraag, de vergunning en de daarbij horende stukken inzien van 2 maart 2016 tot en met 14 april 2016 bij de Havendienst gemeente Utrecht, Tractieweg 2 in Utrecht. Openingstijden: elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

 

Informatie

Wilt u meer informatie over een watervergunning of over de procedure rond exploitatievergunningen? U kunt dan contact opnemen met de Havendienst, telefoonnummer (030) 286 0000.

 

Bezwaar

Als u vindt dat het besluit onjuist is, dan kunt u bezwaar maken. U kunt uw bezwaar digitaal indienen. Daarvoor kunt u alleen gebruik maken van het door de gemeente beschikbaar gestelde digitale formulier. Dit vindt u op www.Utrecht.nl/bezwaar. U kunt het bezwaarschrift niet per e-mail insturen.

 

Maakt u liever per brief bezwaar, dan kunt u uw bezwaarschrift sturen aan Burgemeester en wethouders. Het adres is: Postbus 16200, 3500 CE Utrecht.

 

Zorgt u ervoor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen.

 

In het bezwaarschrift neemt u in ieder geval op:

- uw naam, adres, datum en handtekening; graag ook het telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent;

- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht; vermeld u hierbij de verzenddatum en het kenmerk van dat besluit of stuur een kopie daarvan mee;

- de reden waarom u vindt dat het besluit onjuist is.

 

Naar boven