Bekendmaking exploitatievergunning voor 6 rondvaartboten type 2 (16.501835)

Bij besluit van 1 maart 2016 hebben burgemeester en wethouders van Utrecht krachtens de Havenverordening Utrecht vergunning verleend voor het exploiteren van de Utrechtse wateren met 6 rondvaartboten type 2. Dit besluit is verzonden op 2 maart 2016.

 

Stukken inzien

U kunt de aanvraag, de vergunning en de daarbij horende stukken inzien van 2 maart 2016 tot en met 14 april 2016 bij de Havendienst gemeente Utrecht, Tractieweg 2 in Utrecht. Openingstijden: elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

 

Informatie

Wilt u meer informatie over een watervergunning of over de procedure rond exploitatievergunningen? U kunt dan contact opnemen met de Havendienst, telefoonnummer (030) 286 0000.

 

Bezwaar

Als u vindt dat het besluit onjuist is, dan kunt u bezwaar maken. U kunt uw bezwaar digitaal indienen. Daarvoor kunt u alleen gebruik maken van het door de gemeente beschikbaar gestelde digitale formulier. Dit vindt u op www.Utrecht.nl/bezwaar. U kunt het bezwaarschrift niet per e-mail insturen.

 

Maakt u liever per brief bezwaar, dan kunt u uw bezwaarschrift sturen aan Burgemeester en wethouders. Het adres is: Postbus 16200, 3500 CE Utrecht.

 

Zorgt u ervoor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen.

 

In het bezwaarschrift neemt u in ieder geval op:

- uw naam, adres, datum en handtekening; graag ook het telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent;

- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht; vermeld u hierbij de verzenddatum en het kenmerk van dat besluit of stuur een kopie daarvan mee;

- de reden waarom u vindt dat het besluit onjuist is.

 

Naar boven