Aanvraag omgevingsvergunning, het realiseren van een koffiehuis, Oud-Vossemeer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen

 

Voor: het realiseren van een koffiehuis

Locatie: Raadhuisstraat 7 te Oud-Vossemeer

Datum ontvangst: 1 februari 2016

 

Inzage

Horen belanghebbenden inzake ingekomen aanvraag omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen maken bekend dat zij, voordat een besluit wordt genomen, ingevolge artikel 4:8 van de Algemene wet bestuursrecht belanghebbenden in de gelegenheid stellen een zienswijze naar voren te brengen voor de volgende aanvraag om een omgevingsvergunning:

 

  • 1.

    Oud-Vossemeer - Raadhuisstraat 7: het realiseren van een koffiehuis

     

De aanvraag en de bijbehorende stukken liggen vanaf 26 februari 2016 tot en met 11 maart 2016 ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen. Zie voor adres en openingstijden het colofon. Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Hof van Tholen 2, 4691 DZ Tholen. Voor een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het cluster Vergunningen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving, telefoonnummer 14 0166.

 

Naar boven