Ruiming van algemene graven op begraafplaats Hoflaan, gemeente Zoetermer

Algemene graven op de begraafplaats Hoflaan worden uitgegeven voor een periode van 10 jaar. Volgens de Wet op de lijkbezorging mogen graven, 10 jaar nadat een begrafenis heeft plaatsgevonden, geruimd worden.

Nabestaande(n) en/of rechthebbende(n) van de betreffende graven zullen zoveel mogelijk persoonlijk geïnformeerd worden over de procedure van de ruiming en over de mogelijkheden van herbegraven. Deze openbare aankondiging vindt plaats omdat het adressenbestand mogelijk niet meer actueel is.

 

In het voorjaar van 2017 worden de algemene graven die van januari 2005 tot en met februari 2007 zijn uitgegeven geruimd.

Het betreft de vakken op de Oost- en de Westgalerij:

 

O 138 tot en met O 160

O 184 tot en met O 201

W 383 tot en met W 422;

 

Informatie

Voor meer informatie en/of vragen belt u telefoonnummer 14 079 of stuurt u een e-mail naar: begraafplaatsen@zoetermeer.nl.

 

Wanneer u géén persoonlijke brief heeft ontvangen en toch nabestaande en/of rechthebbende bent van een te ruimen graf op de begraafplaats Hoflaan te Zoetermeer,

Neem dan uiterlijk 1 februari 2017 contact op via telefoonnummer 14 079 of stuur een e-mail naar begraafplaatsen@zoetermeer.nl.

 

Naar boven