Verkeersbesluit, instellen geslotenverklaring voor alle motorvoertuigen en uitzondering, gedeelte Bandertlaan t.h.v. de Brandweerkazerne, Echt

Burgemeester en wethouders van Echt- Susteren maken bekend dat zij op 8 december 2016 besloten hebben om:

 

  • 1.

    door het plaatsen van borden C12 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 een geslotenverklaring voor alle motorvoertuigen in te stellen, voor het gedeelte van de Bandertlaan dat gelegen is ter hoogte van de Brandweerkazerne tot aan de N276;

  • 2.

    door het plaatsen van onderborden met de tekst ‘uitgezonderd gealarmeerd brandweerpersoneel’ een uitzondering hierop te maken voor gealarmeerd brandweerpersoneel.

 

Een en ander conform de overzichtstekening waar de bebording op aangegeven is, welke onlosmakelijk onderdeel uitmaakt van dit verkeersbesluit.

 

De relevante stukken liggen met ingang van 15 december 2016 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het stadhuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Naar boven