Ontwerp bestemmingsplan Uddelerveen 68 Uddel

Van 18 februari 2016 tot en met 30 maart 2016 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Uddelerveen 68 Uddel met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1277-ont1 ter inzage. Het ontwerp betreft de functieverandering naar wonen van het constructiebedrijf aan het Uddelerveen 68 in Uddel, waarbij de bedrijfsgebouwen plaats maken voor een vrijstaande woning. De gemeenteraad is niet van plan een exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens de periode waarin het ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp bestemmingsplan Uddelerveen 68 Uddel '. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met de heer T. van Essen, tel. (055) 580 2613.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

    Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ook ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Het digitale bestemmingsplan kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 17 februari 2016

Naar boven