Ter inzage legging Ontwerp Ruimtelijke Economische Visie Centrum Eerbeek

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Brummen maakt, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van maandag 12 december 2016 gedurende zes weken de Ruimtelijke Economische Visie Centrum Eerbeek ter inzage ligt.

 

De Ruimtelijke Economische Visie Centrum Eerbeek maakt onderdeel uit van het totale programma Ruimte voor Eerbeek. De inhoud van de Ruimtelijke Economische Visie Centrum Eerbeek is één van de onderleggers voor het/de nieuw op te stellen bestemmingsplan(nen) voor Eerbeek. In de Ruimtelijke Economische Visie Centrum Eerbeek worden beleidskaders voor het centrum van Eerbeek vastgelegd.

 

Inzage

Analoog

De Ruimtelijke Economische Visie Centrum Eerbeek ligt vanaf maandag 12 december 2016 t/m maandag 23 januari 2017, tijdens openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Engelen-burgerlaan 31, Brummen) en bij de bibliotheek in Eerbeek (Coldenhovenseweg 13, Eerbeek).

 

Digitaal

De Ruimtelijke Economische Visie Centrum Eerbeek is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl/ruimtevooreerbeek.

 

Zienswijzen

Van 12 december 2016 tot en met 23 januari 2017 kunnen door een ieder zienswijzen worden ingediend op de inhoud van de Ontwerp Ruimtelijke Economische Visie Centrum Eerbeek.

Zienswijzen kunnen gericht worden aan:Gemeente Brummen, ter attentie van E. Spiegelenberg, Postbus 5, 6970 AA Brummen of via mailadres e.spiegelenberg@brummen.nl.

 

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw E. (Erica) Spiegelenberg, adviseur RO planontwikke-ling. Dit kan via telefoonnummer (0575) 56 82 79 of mailadres e.spiegelenberg@brummen.nl.

Naar boven