Mandatering afdoen Wobverzoeken gericht aan de Algemene Kamer en Sociale Kamer van de commissie bezwaarschriften

Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de Algemene Kamer en Sociale Kamer van de commissie bezwaarschriften het volgende besluit hebben genomen:

 

Gelet op: Artikel 10:3 van de Algemene wet bestuursrecht:

 

Be s l u i t e n :

 

  • 1.

    Mandaat te verlenen aan de Algemeen Directeur tot het afdoen van verzoeken op grond van de Wet openbaarheid van bestuur alsmede volmacht te geven tot procesvertegenwoordiging in bezwaar- en beroepsprocedures voortvloeiend uit deze verzoeken.

  • 2.

    De Algemeen Directeur de bevoegdheid te geven ondermandaat te verlenen dan wel de volmacht door te geven van de onder 1 genoemde bevoegdheden.

 

De voorzitter van de Sociale Kamer, De voorzitter van de Algemene Kamer

Mevrouw W.A.M. de Vrieze De heer mr. D.P. Bosgieter

 

 

Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met het besluit dan kunt u hiertegen bezwaar maken. U moet dan binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.

In het bezwaarschrift moet u in ieder geval vermelden: uw naam en adres, de datum van uw bezwaarschrift, tegen welk besluit u bezwaar maakt (u kunt het beste een kopie meesturen) en de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit. Vergeet niet uw bezwaarschrift te ondertekenen. U kunt u bezwaarschrift ook indienen via internet. Ga hiervoor naar het E-loket op www.capelleaandenijssel.nl

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de inwerkingtreding van het besluit niet. Heeft u een spoedeisende reden, dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam om een voorlopige voorziening verzoeken. Het verzoek stuurt u aan: De voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007BL Rotterdam. Voor een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven