Gemeente Heerlen - bekendmaking ontheffing APV-spoorwegenwerkzaamheden

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 17 december 2015 aan Swietelsky Rail Benelux BV in de hoedanigheid van gemachtigde namens ProRail, een ontheffing verleend om het verbod op het veroorzaken van geluidhinder voor het uitvoeren van slijpwerkzaamheden aan het spoor binnen de gemeente Heerlen.

 

De ontheffing is verleend op grond van artikel 4.6 lid 2 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Heerlen.

 

Deze ontheffing is geldig van zaterdag 26 maart 2016 - 01:00 tot maandag 28 maart 2016 - 05:30 voor de werkzaamheden die zijn gemeld bij de aanvraag.

 

Voor deze werkzaamheden is een aantal voornachten evenals een aantal nanachten nodig ten behoeve van voorbereidende als ook na-onderhoud werkzaamheden. De exacte data hiervan zijn nog niet bekend. Dit zijn echter geen geraas makende werkzaamheden waarvoor ontheffing nodig is

 

De ontheffing is onder voorwaarden verleend om ontoelaatbare hinder voor de omgeving te voorkomen.

 

Bekendmaking/ Bezwaar

Wij publiceren deze melding via het digitale gemeenteblad op www.overheid.nl. Het digitale gemeenteblad is verder terug te vinden via www.heerlen.nl/bekendmakingen of www.officielebekendmakingen.nl.

De ontheffing ligt gedurende een periode van zes weken ter inzage.

 

Binnen zes weken, na verzending van deze ontheffing, kan door u en andere belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 1, 6400 AA te Heerlen.

 

Indien u of belanghebbenden van mening zijn dat onmiddellijk tegen het Besluit actie moet worden ondernomen, kunnen zij die een bezwaarschrift hebben ingediend, de Voorzieningenrechter van de rechtbank Maastricht verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Een dergelijke voorlopige voorziening kan bijvoorbeeld de schorsing van de ontheffing inhouden. Aan een verzoek tot voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Een verzoek tot voorlopige voorziening moet zijn gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Maastricht, sector bestuursrecht, postbus 1988, 6201 BZ te Maastricht. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven