Beheersverordening Bedrijventerrein Bramenberg

Het college van burgemeester en wethouders maakt ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad van Eemnes in de raadsvergadering van 26 september 2016 heeft besloten om de Beheersverordening Bedrijventerrein Bramenberg’ (NL.IMRO.0317.BVBedrtBramenberg-Va01) heeft vastgesteld.

Per 1 juli 2013 is de bepaling in de Wet ruimtelijke ordening in werking getreden die bepaalt dat bestemmingsplannen ouder dan 10 jaar geactualiseerd moeten zijn. Indien plannen ouder zijn dan 10 jaar, kunnen geen leges kunnen worden geheven voor onder andere een omgevingsvergunning voor het bouwen. Momenteel wordt gewerkt aan nieuw bestemmingsplan voor het bedrijventerrein. Het tijdgat dat ontstaat tot de vaststelling van dat plan wordt gedicht door een beheersverordening vast te stellen. In de beheersverordening is de geldende planologische situatie vastgelegd voor het plangebied. De regels van het bestemmingpslan Zuidbuurtblijven hiermee gelden De beheersverordening maakt nadrukkelijk geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk.

De beheersverordening treedt in werking de dag na publicatie en ligt vanaf dat moment voor iedereen ter inzage. De beheersverordening met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij het loket Bouwen en Wonen. U kunt de beheersverordeningen ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl Het is niet mogelijk om beroep aan te tekenen tegen de beheersverordeningen.

 

Naar boven