Gemeente Landgraaf - Inspraak Groenstructuurplan 2015-2025

Algemeen

Burgemeester en Wethouders van Landgraaf maken bekend dat voor het Groenstructuurplan 2015-2025, dat op 28 september ter inzage is gelegd in het kader van de Inspraakverordening Landgraaf 2010, de inzagetermijn van 6 weken verlengd wordt met (nog eens) 7 weken. Het concept-Groenstructuurplan 2015-2025 ligt nu tot 21 december 2016 voor een ieder, tijdens de openingstijden, ter inzage bij het Klanten Contact Centrum.

Aanleiding

Omdat wij grote waarde hechten aan uw reacties op uw groene leefomgeving en op het plan, hebben wij de inzagetermijn verlengd. Daarnaast hebben wij een extra artikel geplaatst in de Landgraafkoerier over het groen in onze gemeente en het plan, waar wij ook uw aandacht voor vragen.

Doel

Het doel van het Groenstructuurplan 2015-2025 is: beleid formuleren gericht op het ontwikkelen en in stand houden van een robuuste binnenstedelijke groenstructuur in aansluiting op de groenstructuren in het buitengebied, die optimaal tegemoet komt aan de diverse functies van het groen. Dit doel willen wij samen met u bereiken.

Indienen inspraakreactie

Het is mogelijk om schriftelijke inspraakreacties in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf.

Wenst u liever mondeling een inspraakreactie in te dienen, dan dient u hiertoe binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Grondzaken, tel. 14 045. Uw reacties zijn welkom.

Vervolg

Na afloop van de inspraaktermijn zullen de inspraakreacties beantwoord worden en zal het Groenstructuurplan 2015-2025 indien nodig en wenselijk worden aangepast. Van de inspraak wordt een eindverslag opgesteld. De gemeenteraad zal vervolgens een besluit nemen over de vaststelling van het Groenstructuurplan. Het vastgestelde Groenstructuurplan zal vervolgens bekend gemaakt worden en tevens gepubliceerd worden op de gemeentelijke website. Het Groenstructuurplan is voor de inwoners niet bindend. Er zal derhalve ook geen bezwaar- en beroepsmogelijkheid volgen.

Naar boven