Ontwerpbesluit (dit is geen vergunning)

Op 12 oktober 2016 heb ik uw aanvraag om een omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken van een bouwwerk aan de Marspoortstraat 19 te Zutphen ontvangen. U heeft aangegeven in genoemd pand dat u aan meer dan 10 personen bedrijfsmatig of in het kader verzorging nachtverblijf verschaft. U heeft eveneens aangegeven dat er meer dan 50 personen tegelijkertijd in het pand kunnen verblijven.

Besluit

Ik heb gelet op artikel 2.1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht besloten de omgevingsvergunning te verlenen.

Overwegingen

De volgende overwegingen hebben tot dit besluit geleid:

de aanvraag en de daarbij overgelegde gegevens maken het aannemelijk dat het toekomstige gebruik van het pand in overeenstemming is met de voorschriften van het Bouwbesluit 2012.

Voorschriften

Aan deze vergunning zijn voorschriften verbonden. De algemene voorschriften voor het brandveilig gebruik van gebouwen zijn opgenomen in hoofdstuk 7 van het Bouwbesluit. Deze voorschriften dienen, voor zover deze van toepassing zijn, opgevolgd te worden.

Betaling leges

Overeenkomstig de legesverordening bent u voor het in behandeling nemen van uw aanvraag voor een omgevingsvergunning leges verschuldigd. Voor betaling van dit bedrag ontvangt u separaat een nota. Deze nota zal ten tijde van het definitieve besluit opgemaakt worden.

Naar boven