Verleende omgevingsvergunning (Regulier) Hoevervaart nabij de Lamoraalweg, langs de Brededijk en Krommedijk, 1934CB, Egmond aan den Hoef, het aanleggen van twee rioolwatertransportleidingen, 1 februari 2016

Dit besluit kunt u na afspraak inzien in het gemeentehuis van Bergen. U kunt hiervoor bellen met 072-8880000.

 

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij het college van Bergen, ter attentie van: de secretaris van de commissie van advies voor de bezwaarschriften, postbus 175, 1860 AD BERGEN. De datum van verzending staat achter de kennisgeving.

alinea­

alinea­

In uw bezwaarschrift moet in elk geval staan: uw naam en adres, uw handtekening, de datum van uw bezwaarschrift, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de redenen van uw bezwaar.

alinea­

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, sectie bestuursrecht vragen een voorlopige voorziening te treffen om het besluit te schorsen. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen als u binnen de termijn een bezwaarschrift heeft ingediend. Het adres van de rechtbank is Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. U moet wel griffierecht betalen voor uw aanvraag om een voorlopige voorziening. Via de rechtbank hoort u hoeveel dit is en hoe u dit moet betalen.

 

 

Naar boven