Gemeente Zwolle, Verkeersbesluit permanent instellen fysieke afsluiting parallelweg Deventerstraatweg, gedeelte tussen huisnummers 83 en 149

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het volgende verkeersbesluit is genomen:

Deventerstraatweg, noordelijke parallelweg, op 1 februari 2016 onder nummer Z160202_0003, betreffende het (permanent) handhaven van de fysieke afsluiting gelegen halverwege tussen de Verenigingstraat en de Groeneweg, de betreffende afsluiting, vormgegeven middels een paal in het wegdek, is in september 2015 aangebracht als proef voor de duur van 6 maanden met als doel om de lokale verkeersveiligheid te verbeteren. Uit monitoring en respons van buurtbewoners is gebleken dat dit doel met deze maatregel wordt behaald. In verband hiermee is besloten om de tijdelijke verkeersmaatregel om te zetten in een permanente maatregel.

 

Dit besluit ligt van 5 februari 2016 tot en met 18 maart 2016 ter inzage bij het Stadskantoor, Lübeckplein 2, Zwolle (voor tijdstip zie rubriek ‘adressen en openingstijden’ via www.zwolle.nl ). Het besluit is tevens in te zien in de Staatscourant (www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant).

 

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatiedatum bezwaar maken bij ons college van burgemeester en wethouders. Hiervoor dient een bezwaarschrift te worden ingediend dat naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het bezwaar moet bevatten. Mits tijdig bezwaar is gemaakt, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, worden verzocht om met betrekking tot het besluit een voorlopige voorziening te treffen. Een bezwaarschrift kan door inwoners van de gemeente Zwolle ook digitaal worden ingediend. Ga naar www.zwolle.nl/bezwaarindienen. Hier treft u alle informatie aan. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig.

 

 

Naar boven