Organisatie- en Mandaatbesluit samenwerking Meppel- Westerveld 2016 en het Besluit aanwijzing heffings- en invorderingsambtenaar Meppel- Westerveld

Burgemeester en wethouders van Meppel maken bekend samen met de gemeente Westerveld de volgende besluiten te hebben vastgesteld:

  • -

    het organisatie- en mandaatbesluit samenwerking Meppel-Westerveld 2016;

  • -

    het besluit aanwijzing heffings- en invorderingsambtenaar Meppel- Westerveld.

Voor de dagelijkse leiding en het kunnen nemen van besluiten en het ondertekenen daarvan namens het college is het nodig om een organisatie- en mandaatbesluit vast te stellen. Zowel de gemeente Westerveld als de gemeente Meppel heeft een eigen Mandaat-, volmacht- en machtigingsbesluit en bijbehorend register waarin dit is geregeld voor de eigen gemeente. Echter als een medewerker van de gemeente Westerveld, een besluit neemt namens het college van de gemeente Meppel (en andersom) is een aanvullende regeling nodig. Hiervoor is het Organisatie- en mandaatbesluit Meppel-Westerveld vastgesteld.

Voor het aanwijzen van de heffingsambtenaar is een apart besluit vastgesteld.

Zowel het Organisatie- en Mandaatbesluit als het Besluit aanwijzing heffings- en invorderingsambtenaar treden in werking op de dag na deze bekendmaking.

Het organisatiebesluit samenwerking Meppel- Westerveld van 17 februari 2015 is hiermee ingetrokken.

Inzage: beide besluiten zijn binnenkort te raadplegen via overheid.nl.

.

Naar boven