Aanwijzingsbesluit bijplaatsing ondergrondse containervoor de inzameling van glas aan de Henric van Veldekestraat te Sittard.

 

Het college van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen,

Gelet op het bepaalde in artikel 4, tweede lid juncto artikel 10, vierde lid van de Afvalstoffenverordening Sittard-Geleen 2009

Overwegende dat gelet op het grote aanbod aan glas bij de huidige ondergrondse container voor glas aan de Henric van Veldekestraat te Sittard, de realisatie van een extra container noodzakelijk is.

Besluit:

Een extra ondergrondse container voor de inzameling van glas aan te wijzen op de locatie, zoals in bijlage 1 aangegeven, aan de Henric van Veldekestraat op het perceel kadastraal bekend als gemeente Sittard, sectie B, nummer 4823;

Sittard-Geleen, 04 augustus 2016

Burgemeester en wethouders voornoemd

namens dezen,

De gemeentesecretaris / algemeen directeur,

Mr. J.H.J. Höppener,

Bezwaar

Tegen dit besluit kan door belanghebbenden bezwaar worden gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen, postbus 18, 6131 AA Sittard. U moet dan binnen zes weken na de datum van publicatievan dit besluit een bezwaarschrift indienen.

Verzend dit bezwaarschrift per post. Persoonlijk afgeven in het gemeentehuis mag ook. Een bezwaarschrift via e-mail is niet rechtsgeldig! Uw bezwaarschrift kunt u wel digitaal indienen. U vindt het webformulier via www.sittard-geleen.nl “ Bezwaar/bezwaarschrift indienen”.

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste het volgende bevatten:

  • -

    de naam en het adres van de indiener

  • -

    de dagtekening

  • -

    een omschrijving van het besluit

  • -

    de gronden van het bezwaar.

Vermeld in de linkerbovenhoek van de envelop het woord 'bezwaar'.

Bijlage 1.

Situatietekening behorende bij hetaanwijzingsbesluit bijplaatsing van een ondergrondse container voor de inzameling van glas aan de Henric van Veldekestraat te Sittard.

Naar boven