Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval te Muiderberg

Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval

Gelet op artikel 4, derde lid, van het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval maken burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren het volgende bekend:

Melding

Theo Pouw BV heeft een melding gedaan in het kader van het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval. De melding betreft het breken van ca. 20.000 ton betonpuin.

De werkzaamheden vinden plaats in de periode van 29 augustus 2016 t/m 9 december 2016 van 7.00 uur tot 19.00 uur. De duur van de werkzaamheden neemt maximaal 20 werkdagen in beslag. De werkzaamheden vinden eerst plaats op locatie depot A Naardervaart gedurende circa 12 dagen. Vervolgens vinden de werkzaamheden plaats op locatie depot B De Goog 4 gedurende circa 7 dagen.

De activiteiten van de gemelde locaties vallen onder de voorschriften van het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval. Tegen het indienen van een melding staat geen bezwarenprocedure open.

Nadere inlichtingen

Voor inlichtingen over de procedure kunt u zich wenden tot de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (088-6333000).

G emeente Gooise Meren , 25 augustus 2016

Naar boven