Verleende omgevingsvergunning, legaliseren van een reeds opgerichte berging en loods alsmede bijbehorende kelder/putten op het perceel, Springweg 16, Maria Hoop

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij op grond van de Wabo (Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht) de volgende aanvragen voor omgevingsvergunningen hebben verleend:

 

Maria Hoop

Springweg 16, voor het legaliseren van een reeds opgerichte berging en loods alsmede bijbehorende kelder/putten op het perceel, datum verzending 22 december 2015.

 

Beroep

Gelet op het terzake bepaalde in de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 24 september 2014, nummer 201310930/1/A4, kan tegen deze omgevingsvergunning bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500EA Den Haag, een beroepschrift worden ingediend. Meer informatie vindt u op de website www.raadvanstate.nl. In uw beroepschrift moet in ieder geval staan:

  • uw naam, adres en telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u beroep indient (u kunt bijvoorbeeld de datum en ons kenmerk van het besluit vermelden of een kopie meesturen);

  • de reden waarom u beroep indient;

  • de datum en uw handtekening.

 

Echt-Susteren, 7 januari 2016

Naar boven