Bekendmaking verleende omgevingsvergunningen(reguliere procedure), week 33 - 2016

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat de volgende omgevingsvergunningen zijn verleend:

Bladel

• BLA-2016-0467 verbreden van een inrit, Doolandweg 39B (verz. 09-08-2016)

Hoogeloon

• BLA-2016-0374 verbouwen van een woning, Heikant 6 (verz. 04-08-2016)

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen deze besluiten een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Bladel (Postbus 11, 5530 AA Bladel). Dat kan tot zes weken na de dag van verzending van het besluit. In uw bezwaarschrift moet staan tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Verder moet u uw naam, adres, telefoonnummer en de datum vermelden én het bezwaarschrift ondertekenen.

Indiening van een bezwaarschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Daarom kunt u aan de voorzieningenrechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook bezwaar hebt gemaakt. De rechter bepaalt dan of er een voorlopige voorziening (tot schorsing van het besluit) moet worden getroffen. U moet het verzoek sturen naar:

Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

U moet een kopie van het bezwaarschrift meesturen.

Voor deze procedure bij de rechtbank bent u griffierecht verschuldigd.

Burgers kunnen het verzoekschrift om een voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Op de genoemde site vindt u meer informatie.

De besluiten kunnen na afspraak worden ingezien bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis te Bladel. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 0497-361636.

Naar boven