Verleende Omgevingsvergunning Franse Hoef 12 Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht besluiten een vergunning te verlenen voor het veranderen van een varkenshouderij, Franse Hoef 21 te Bladel, bestaande uit het verhogen van het aantal vleesvarkens in stal 3 naar 3.300 dieren en deze stal te voorzien van een gecombineerde luchtwasser.

 

Het besluit en bijbehorende stukken liggen van 17 augustus tot en met 27 september 2016 (zes weken) ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis te Bladel. U kunt daar terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Als u niet in de gelegenheid bent om tijdens deze uren naar het gemeentehuis te komen, kunt u een afspraak maken voor een ander tijdstip (telefoon 0497-361636).

Beroep

Tegen de beschikking kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het beroep kan worden ingediend tot zes weken na de dag van ter inzage legging van het besluit.

Beroep kan tegen de beschikking worden ingesteld door degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking, de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking, belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking en degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de mogelijke wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Daarnaast kunt u - als u spoedeisend belang heeft - de voorzieningenrechter van de rechtbank, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening (tot schorsing van de vergunning) te treffen.

Aan het indienen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Bladel, 16 augustus 2016

Naar boven