Wet Milieubeheer week 32

Besluit maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen maken bekend dat zij maatwerkvoorschriften in het kader van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (het Activiteitenbesluit) hebben opgelegd aan:

 

Recycling Centrum Zuid Oost Drenthe BV; het betreft de inrichting gelegen aan de Oosterwijk WZ 28 te Nieuw Dordrecht. De maatwerkvoorschriften hebben betrekking op de geurimmissie en procesbewaking.

Deze voorschriften maakten eerder deel uit van de op 16 juni 2015 verleende vergunning. Deze voorschriften zijn echter op

1 januari 2016 van rechtswege komen te vervallen door het opnemen van het normatieve deel van de Nederlandse emissierichtlijn lucht (NeR) inclusief het onderdeel geur in Afdeling 2.3 van het Activiteitenbesluit. Op grond van artikel 2.7a lid 4 van het Activiteitenbesluit maken wij gebruik op maatwerkvoorschriften op te leggen. Zaak 57622-2016.

 

Bezwaar 

Belanghebbenden kunnen tegen deze verleende vergunningen binnen zes weken na de datum van bekendmaking een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester, postbus 30001, 7800 RA Emmen of via de digitale weg, gemeente.emmen.nl. Inwerkingtreding en voorlopige voorziening De beschikkingen treden in werking met ingang van de dag na bekendmaking. Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrechtspraak, postbus 150, 9700 AD Groningen. Bij de rechtbank kunt u ook digitaal procederen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van de Rechtbank.

 

Naar boven