Ontwerp-Omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenking “Emmen, Delftlanden Zuid Wilhelmsweg tankstation”

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om medewerking te verlenen aan een aanvraag om een omgevingsvergunning voor het realiseren van een brandstofverkooppunt ( benzine /elektrisch, geen LPG) met tank/benzineshop, kiosk met bijbehorend terras en horeca 1 aan de Wilhelmsweg in nabijheid van de Nieuw- Amsterdamseweg, het station Emmen Zuid.

De aanvraag is geregistreerd onder Zaak 86994-2016 en heeft als planidentificatienummer NL.IMRO.0114.Zaak86994-V501.

De aanvraag heeft betrekking op de onderdelen bouwen van een bouwwerk en strijdigheid met het bestemmingsplan.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenking liggen vanaf 5 augustus 2016 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Op afspraak kunt u de ontwerpbesluiten inzien tijdens kantooruren bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (“Emmen, Delftlanden Zuid Wilhelmsweg tankstation” met planid NL.IMRO.0114.Zaak 86994-V501).

Tegen het voornemen om medewerking te verlenen met een omgevingsvergunning kan een ieder gedurende een termijn van zes weken, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen onder vermelding van zienswijze zaak 41197-2015. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze. Tegen de ontwerpverklaring van geen bedenking staat geen bezwaar en beroep open.

Nadere informatie

Voor nadere informatie of het voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591.

Emmen, 29 juli 2016

burgemeester en wethouders van Emmen,

Naar boven