Inspraak: Trots op onze tuin! Beleidsplan openbare ruimte 2016-2026

 

De tuinman van Sittard-Geleen heeft afgelopen tijd veel inwoners gevraagd wat zij belangrijk vinden in de openbare ruimte. Onder meer met die informatie is het beleidsplan openbare ruimte 2016-2026 tot stand gekomen. Het plan is nu klaar en daar mag u op reageren. Oftewel: het college van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen geeft het beleidsplan voor de openbare ruimte vrij voor inspraak zoals afgesproken in de “Inspraakverordening Sittard-Geleen”. Echter niet alleen het college, maar ook de tuinman is heel benieuwd naar uw mening.

Het plan is beschikbaar via www.sittard-geleen.nl/. en via de facebookpagina van de tuinman. Daarnaast ligt het plan ook ter inzage in de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen. De Stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag 08.00 – 18.00 uur en donderdagavond van 18.00 – 20.00 uur.

U kunt op het beleidsplan inspreken van 26 juli tot en met 6 september a.s.

Via de facebookpagina van de tuinman of via het mailadres: tuinman@sittard-geleen.nl kunt op het plan reageren.

Wilt u formeel uw zienswijze kenbaar maken, dan kunt u - als u inwoner van de gemeente of als belanghebbende - schriftelijk reageren.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard, onder vermelding van 'inspraak beleidsplan openbare ruimte 2016-2026.’

De raad vergadert over het stuk in haar vergadering van 29 september aanstaande.

Van de ingebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De degenen die een zienswijze hebben ingebracht, krijgen het verslag toegestuurd.

Naar boven