Taaktoewijzingsbesluit
BEKENDMAKING
De gemeentesecretaris-algemeen directeur van de gemeente Sittard-Geleen maakt bekend dat hij op 1 augustus 2015 het taaktoewijzingsbesluit aan de directeur op grond van artikelen 4.3 en 4.4 van het Organisatiebesluit vastgesteld heeft. Dit besluit bevat de taak: aansturing van de gemeentelijke bedrijfsvoeringsonderdelen: Automatisering en Dataservices, Facilitaire services en Financiën en Juridische Zaken, alsmede het museum Domein, stadsschouwburg en Euregionaal historisch centrum.
Dit besluit treedt met ingang van de dag na deze publicatie in werking en ligt voor iedereen kosteloos ter inzage dagelijks tijdens kantooruren van 09.00 uur tot 17.00 uur in het Stadhuis van de gemeente Sittard-Geleen, Hub Dassenplein 1, Sittard (kamer SHS 4.13). Bovendien is dit besluit binnenkort in te zien via www.overheid.nl.
 
De gemeentesecretaris-algemeen directeur van Sittard-Geleen,
 
Gelet op artikel 4.3 en 4.4 van het Organisatiebesluit gemeente Sittard-Geleen 2013;
 
Overwegende dat het voor de dagelijkse werkpraktijk dienstig is dat de adjunct-gemeentesecretaris-directeur belast wordt met de aansturing van organisatieonderdelen die zich onder andere met bedrijfsvoering bezig houden;
BESLUIT:
Artikel 1
De adjunct-gemeentesecretaris-directeur op te dragen de taak aansturing van de teams:
  • Automatisering en Dataservices
  • Facilitaires services en
  • Financiën en Juridische Zaken,
alsmede de aansturing van de volgende, afzonderlijke organisatieonderdelen:
  • het Euregionaal Historische Centrum
  • de Stadsschouwburg en
  • Museum Het Domein.
De adjunct-gemeentesecretaris-directeur geeft hiërarchisch en functioneel leiding aan medewerkers van deze onderdelen, is resultaatverantwoordelijk voor de aan deze onderdelen toegewezen programma’s, producten en projecten en bedrijfsverantwoordelijk voor deze organisatieonderdelen.
Artikel 2
  • 1.
    Bekendmaking van dit besluit vindt plaats door publicatie in het elektronische gemeenteblad op de internetsite van de gemeente Sittard-Geleen;
  • 2.
    Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de dag van bekendmaking;
  • 3.
    Op het tijdstip van inwerkingtreding van dit besluit wordt het navolgende besluit ingetrokken:
    het taaktoewijzingsbesluit aan de adjunct-gemeentesecretaris-directeur d.d. 4 september 2014.
 
Sittard, 1-8-2015

Gemeentesecretaris-algemeen directeur,

J.H.J. Höppener

Naar boven