Verleende evenementenvergunning muziekevenement Sporthal West 24 oktober 2015
Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Veenendaal hebben besloten vergunning te verlenen voor het Muziekevenement in de Sporthal West op zaterdag 24 oktober. Het betreft een evenement waarbij 3 nederlandstalige zangers een live-optreden verzorgen. Tussen de live-optredens zal een DJ muziek draaien.
Vergunning is verleend voor de volgende activiteiten:
  • Het houden van een Muziekevenement in de Sporthal West voor max 500 bezoekers;
  • een ontheffing geluid;
  • een ontheffing artikel 35 op grond van de Drank- en Horecawet voor het schenken van zwak-alcoholhoudende dranken.
Tijden evenement
Het evenement vindt plaats op zaterdag 24 oktober 2015 van 20.00 uur tot uiterlijk 00.00 uur
Geluidseisen
Wij doen er veel aan om de geluidsoverlast voor onze inwoners zo veel mogelijk te beperken. De geluidsnormen voor dit evenement zijn opgesteld in overleg met de Omgevingsdienst Regio Utrecht. De Omgevingsdienst Regio Utrecht ziet toe op de naleving daarvan en kan maatregelen treffen als daar aanleiding voor is.
Klachten tijdens het evenement
Bij een evenement dat tijdens kantooruren plaatsvindt kunt u uw klachten melden bij het Klantencontactcentrum van de gemeente (telefoon (0318) 53 85 38) en buiten kantooruren bij de politie (telefoon 0900-8844). De politie staat in contact met de organisatie en de Omgevingsdienst Regio Utrecht om direct actie te kunnen ondernemen. Maar uiteraard kun u ook achteraf uw klacht nog aan ons kenbaar maken.
Evaluatie
Ieder groot en/of nieuw evenement in Veenendaal wordt achteraf geëvalueerd. Daar worden ook eventuele klachten in meegenomen. Indien daar aanleiding voor is zal daar bij de behandeling van een eventueel nieuwe aanvraag om vergunning rekening mee gehouden worden.
Bezwaarclausule
Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan de raad/ het college van burgemeester en wethouders/ de burgemeester (zie ondertekening brief), Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.
Naar boven